ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Ortaokulu

Çubuk Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi No 45 ÇubukANKARA
ÖĞRENEN BİREYLER YETİŞTİREN VE ÇEVRESİNİ DE DEĞİŞTİREN MODEL OKUL OLMAK.
Misyon
BİZ OKULDA KENDİNİ GÜVENDE HİSSEDEN OKULA SEVEREK İSTEYEREK GELEN DAVRANIŞ VE İSTEKLERİNİ ÇEKİNMEDEN AÇIĞA VURABİLEN ÖZ GÜVENİ YÜKSEK ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Başarılar
*2021 YILI LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN HÜSEYİN ERAY ÇİFTÇİ İLÇE BİRİNCİSİ; HARUN MELİH ÖZDEMİR İSE İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. *2019 YILI DEVLET BURSLULUK SINAVI´NDA MELİKE ZÜLAL CEYHAN ADLI ÖĞRENCİMİZ 100 SORUNUN TAMAMINI DOĞRU CEVAPLAYARAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. *2019 YILI LİSELERE GİRİŞ SINAVI´NDA ÜÇ ÖĞRENCİMİZ % 1´LİK DİLİME GİREREK ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERİP PURSAKLAR FEN LİSESİNE YERLEŞMİŞLERDİR. *2018 yılı Liselere Giriş Sınavı´nda okulumuz öğrencilerinden Elifnaz AYDINLI ilçe 1.´si olmuştur. *2017 yılı TEOG sınavında Göksu KESEN ve Atakan KARAGÖZ adlı öğrencilerimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ olmuşlardır. *2017 yılı TEOG ortalamalarına göre okulumuz ilçe merkezindeki okullar arasında birinci olmuştur. *2016 yılı TEOG sınavında Berat ÜNAL adlı öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ olmuştur. *2017 yılında Yıldız Erkekler Futbol takımımız ilçe birincisi, Minik Kızlar Voleybol Takımımız ilçe birincisi, Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ise ilçe ikincisi olmuştur. *Okulumuz TEOG ve önceki senelerde uygulanan SBS sıralamalarında ilçe birincisi olmuştur. *Fen Lisesi ve Anadolu liselerine yerleştirme oranlarında da ön sırada yer almaktadır. * Uluslararası düş çizgisi yarışmasında okulumuz 3. olmuştur. *Septo yarışmasında ´sponsor´ ödülü almıştır. *TRT ÇOCUK "BİNBİR CİN FİKİR" yarışmasının finalisti olmuştur. *İlçe genelinde yapılan akademik, sportif ve sanatsal yarışmalarda da birçok başarı kazanmıştır.
08.30-15:05
yok
Ulaşım
Çubuk - Ankara arasında devamlı olarak EGO ve Halk otobüs seferleri yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Cumhuriyet mahallesi Stat caddesi no 45 adresinde bulunmaktadır.Kuzeyinde Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi,doğusunda Çubuk Stadı bulunmaktadır. Okulumuz yerleşim açısından ilçenin en fazla tercih edilen mahallesinde bulunmaktadır.
İl merkezine 40 Km,İlçe merkezine 100 metre uzaklıktadır.