ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü kutladık.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Alican Kılıç ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Bayrak törenimize katılarak öğrencilerimize hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, ardından okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle toplantı yaptı. Okuldaki gayretli, özverili çalışmalar için okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüze biz de destekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Yaptığımız Kitap Toplama Kampanyasıyla Deprem Bölgesindeki Kardeş Okullarımıza Destek Olduk.

Öğrenci ve velilerimizden gelen toplam 1488 adet kitabı kardeş okullarımıza ulaştırılmak üzere yetkililere teslim ettik.

Kampanyamıza destek veren öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

🪣🫧Yarıyıl tatilini değerlendirip okulumuzun tadilat/tamirat işlerini ve detaylı temizliğini yaptık.  Masa, sıra , askılık ve kapıların bakımı yapıldı. Duvarlar, sınıfların ve koridorların zemini hijyen ürünleriyle yıkandı.

Tüm camlar, dolaplar, öğretmen ve öğrenci masa/sıraları hijyen ürünleriyle silindi.

2. Dönem'e hazırız. Özveriyle çalışarak okulumuzu hazır hale getiren yardımcı personellerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulum Temiz Belgimizi aldık. Okulumuz gerekli hijyen şartlarını sağlayarak bu yıl da Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandı.

Okul Müdürümüz Bülent Korku, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yaşar Koçak'ın da katıldığı törende okulumuz adına belgeyi aldı. Gerekli hijyen şartlarının sağlanmasında emeği geçen okul yöneticilerimize ve yardımcı personellerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Esin POLAT ve öğrencilerimizin dahil olduğu "The Journey Of Renewable Art" adlı eTwinnig çalışmasında online toplantı gerçekleştirildi.

Ara

Çubuk Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmenimiz Esin Polat ile eTwinning projesine başlıyor.

Ara

Öğrencilerimizin geleceğini inşa eden Kıymetli Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

🪠🪣Eğitim Öğretime verilen bir haftalık arayı değerlendirip okulumuzun detaylı temizliğini yaptık. Duvarlar, sınıfların ve koridorların zemini hijyen ürünleriyle yıkandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret  etti.

Bayrak törenimizde öğrencilerimize hitap ederek tavsiyelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, daha sonra öğretmenlerimiz ve  okul yöneticilerimizle bir araya gelerek sohbet edip yapılan gayretli çalışmalar için teşekkür etti.

Bizler de teşrifleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.