ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Ortaokulu

eTwinning Projemiz

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Saliha Göçmen ve Dilekgül Teber tarafından katılım sağlanan eTwinning projesi ocak ayı itibariyle çalışmalarına başladı.

Keşfet -Oku-Paylas Projesi, ülkemizin çeşitli şehirlerinden öğrencilerin katılımını içermekle birlikte Azerbaycan ortakları da bulunan bir projedir. Gerçekler hayallerin ayak izleridir;okuyan ,hayal eden ,hayal ettikleriyle geleceğe yön verecek olan öğrencilere farklı bakış açıları sunmayı hedefleyen projemizde, öğrencilerin keşfettikleri kitapları okuyup bunlar hakkında düşünerek çeşitli yollarla bu kitapları paylaşmalarıdır. Proje kapsamında okudukları kitapların yazarlarıyla tanışma fırsatı da bulacak olan öğrencilerimiz  şimdiden proje için mutlu ve heyecanlı olduklarını belirttiler.

Yayın: 13.02.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 20:47 - Görüntülenme: 141